Varia - Janke-creatief

Ga naar de inhoud
COLLECTIE 1 > DIVERS WERK
Varia
Hier kunt u allerlei werk verwachten. Als je zowat alles in rubrieken hebt ondergebracht blijft er altijd wel iets over. Zoals studies, werkjes die de moeite waard waren om te bewaren, werken die qua onderwerp nergens anders onder vallen. Veel oud werk wat me niet beviel heb ik intussen op een andere manier gebruikt, weggegooid of een zomer lang buiten gehangen en daarna kan het de vuilnis bak in. Zo kunt u in deze rubriek allerlei vissen tegenkomen, maar ook prints met mensfiguren. Of wat ik er nog meer in stop......
Vissen
Wat heb ik met vissen? Eigenlijk niks. Maar op de een of andere manier ontstaan ze als ik met mixed media bezig ben. En het resultaat bevalt me dan wel. Wat voor soort vissen het zijn? Ik heb werkelijk geen idee. Hier zie je wat schilderijen, maar ik heb ook talloze kaarten met vissen als onderwerp.
Vissen 2021-08-07
VISSEN (2021-08). Collage op papier 14,5x14,5 cm.
Als een vis in het water
Vissen (04a)
Mensfiguren
Zijn het mensfiguren of silhouetten? 't Is maar hoe je het defineert.
Ik maak mensfiguren als silhouet. Zonder details, waarbij ik verder alles overlaat aan de verbeelding van de toe- en aanschouwer.
Divers werk/ Studieobjecten
Als je alle werk in rubrieken hebt ondergebracht blijft er altijd wat over dat je wel wilt laten zien, maar zich niet in één specifieke rubriek laat vatten, of het zou deze moeten zijn.
Ik heb hier ook wat studieobjecten ondergebracht. Niet alle, het merendeel heb ik weer overgeschilderd of opgesneden voor mijn mixed media werk.
Terug naar de inhoud