Exposities - Janke-creatief

Ga naar de inhoud
INFORMATIE
Exposities
Waarom ik exposeer? Om mijn werk met anderen te delen. Te laten zien wat ik doe, en soms vertel ik er op een 'vernissage' bij hoe ik het doe. Niet direct om mijn werk te verkopen, hoewel dat natuurlijk mooi meegenomen is. Een schilderhobby is meer dan een kwast en een tubetje verf plus een stuk papier of doek. Iedere hobby kost geld en dat mag ook, maar vlak niet uit wat de kosten van mijn creativiteit zijn. Wat ik er voor terug krijg is onbetaalbaar.....
Waar exposeer ik? In bibliotheken, cultuurhuizen en dergelijke. En soms in een Galerie. Realistisch werk is geschikt voor verpleeghuizen, vooral omdat dat voor de bewoners daar zeer herkenbaar is en vaak een gesprek op gang brengt. Abstacter werk vraagt weer een ander publiek.
Kost exposeren geld? Wat mij betreft niet. Ik betaal er niet voor en de galerie of bibliotheek hoeft mij  ook niet te betalen. Wel is het gebruik een van te voren afgesproken percentage van het bedrag van de verkochte werken af te staan voor de bemiddeling en de geboden expositieruimte.
2020/ 2021
In verpleeghuis Salem te Ridderkerk exposeerde ik van 7 september 2020 tot 25 mei 2021 (veel langer dan gepland vanwege de corona lockdown) op de begane grond ongeveer 30 van mijn werken. Vanwege de coronamaatregelen zullen niet veel bezoekers de expositie hebben gezien. Die maatregelen spelen ook mee bij het bezoekersaantal in de TUYTER, namelijk tot 5 juni jl. nul (0).  Op 5 juni mocht het weer open en is de tentoonstelling zeker 4 weken te zien (eindelijk!).
Corona
Met mijn AFRICAN WOMEN (50x70 cm) exposeer ik, samen met werk van andere kunstenaars,
in Ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel
van 9 december 2020 tot eind juni 2021.
Vanwege de Corona lockdown zijn er tot 5 juni jl. nog geen bezoekers geweest.
Maar NU MAG HET WEER.
African Women (50x70 cm)
Affiche De Tuyter
Terug naar de inhoud