Kaarten - Janke-creatief

Ga naar de inhoud
Collectie 2
Banner kaarten
Originele kaarten om te versturen of in te lijsten
Een van de leukste dingen om te doen is kaarten maken, gebruik makend van alle technieken die tot mijn beschikking staan. Als “bijproduct” daarvan maak ik ook labels voor elke gelegenheid. De basis is vrijwel altijd een gel( mono) print. Daar op kan ik verder werken met prints of met collages of stempels, alle combinaties zijn mogelijk. Om vooral het afwerken met pennen en potloden niet te vergeten. Er zijn er nooit twee kaarten hetzelfde, maar vaak is er wel een die precies past bij wat je tegen iemand wilt zeggen. Zoekt u iets voor een specifieke gelegenheid laat het weten. Kom gerust eens kijken.
Ik heb kleine en grote kaarten. De grootste zijn ook zeer geschikt om in kleine lijstjes te doen.

Bestellen
Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig. Je mailt mij (info@janke-creatief.nl) de nummers van welke kaarten je wilt hebben. Als ik ze dan nog op voorraad heb, de collectie wisselt steeds, dan laat ik je dat weten (via de mail) en krijg je tevens een rekeningnummer waarop je het totaal bedrag ( + doorgaans de porto voor brievenbuspakje =  € 4,-)  kunt overmaken. De kaarten zijn altijd met bijpassende enveloppen.

Ophalen in de shop
Op zaterdagen van 11.00 uur tot 15.00 uur staan de standaards met ongeveer 400 verschillende kaarten in de werkplaats. Onze kaarten shop is gevestigd in Krimpen aan de Lek. Van tevoren een afspraak maken is het handigst. Spontaan 'binnenlopen' mag natuurlijk ook.  Dit uiteraad wel met inachtneming van alle CORONA MAATREGELEN. Mondkapje gewenst!

Afmeting ± 13x13 cm; prijs € 2,50 per stuk
Afmeting ± 10x14 cm; prijs € 2,50 per stuk
Afmeting ± 14,5x14,5 cm; prijs € 3,50 per stuk
Afmeting 16x16 cm; prijs € 3,50 per stuk
Afmeting ± 14,5x21 cm; prijs € 5,- per stuk
Janke-creatief.nl
Mijn verbeelding in kleur
versie 14.6 - 22 oktober  2020
© 2008-2020 GD projecten
info@janke-creatief.nl   

Terug naar de inhoud